Dag 8 van het WK en dag 2 van het WK teamraces. De vermoeidheid begint toe te slaan, en het wordt moeilijker om de kinderen te blijven motiveren. Ze hebben niet helemaal door hoe fantastisch ze bezig zijn, maar ze blijven als team gaan.

 


Sowieso zijn ze bij de beste 30 landen qua team racen, wat veel te maken heeft met de spirit die ze hebben, naast het feit dat ze natuurlijk de pannen van het dak zeilen hier. Enkel de finalisten krijgen trackers, op het water. Dus indien er straks BEL trackers verschijnen, dan betekent dit dat Belgie minimum 15de team is op het WK teamrace.


 

Ook tegen Noorwegen was het een hele spannende strijd en een dubbeltje op zijn kant. Helaas hebben we verloren, maar het was zeker een eervolle exit uit het teamracen. De US werd wereldkampioen teamracen. Ze waren voor de start ook het 1ste team op basis van de individuele resultaten. Well done!

 

Dit team hing echt aan elkaar! Het was een plezier om teamleader en country rep te zijn voor deze jongens en meisjes, en ik kijk met HEEL VEEL plezier terug op de voorbije 9 dagen. BEDANKT voor de prachtige beelden en momenten, voor de prachtige teamgeest en het totale gebrek aan afgunst of jaloezie over de prestaties van een ander. PET AF voor jullie alle vijf!!!!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

Niet onmiddellijk antwoord? Misschien zijn we op het water. Terug op het droge, reageren we onmiddellijk

Sending

©2017 DOCB De Belgische Optimist Klasse

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account