Een heldere, en dus wat koude dag, met nogal wat laatkomers van Linkeroever. De Borghijsjes en de Zwaenpoelen komen pas aan wanneer de briefing ongeveer voorbij is. Toch is iedereen op tijd het water op voor de eerste start. Na de winderige wedstrijd van vorige week, is het nu vooral koud, met toch ook venijnige windstoten. Voor de middag worden twee wedstrijden afgewerkt, waarna iedereen komt opwarmen in het clubhuis.

Ook na de middag weer twee wedstrijden, maar nu zijn er, vooral bij de jongere zeilers, meer en meer afvallers. Vooral de koude spelen parten. En ook de lengte van de banen. Het is niet echt motiverend voor de beginners om gedubbeld te worden, of direct na hun finish te moeten reppen voor een volgende start. Dit is het enige minpuntje van de dag, maar misschien naar de toekomst iets meer letten op onze instappers. Het zijn immers onze kampioenen van morgen.

De einduitslag ziet er wat anders uit dan vorige week, nu de 8 deelnemers aan de Palamos trophy ook weer in Belgie zijn. Eline wint deze keer, voor Ingeborg en Kwinten. Ana en Brecht vervolledigen de top 5.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

Niet onmiddellijk antwoord? Misschien zijn we op het water. Terug op het droge, reageren we onmiddellijk

Sending

©2017 DOCB De Belgische Optimist Klasse

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account