Dag 2 voor de wedstrijd zag er wat zon betreft mooi uit, maar de wind liet het wel afweten waardoor de launching van 10h00 niet kon doorgaan. De alternatieven waren echter snel gevonden, van ruilhandel, vissen vangen of volleybal over Chinese voetbal tot echte voetbal. Bij de echte voetbal sloten ook Fransen en Spanjaarden aan, die behoorlijke indruk wilden maken op onze Belgische doelvrouwen.

De wind stak gelukkig toch op tijd op, zodat om 12h00 de vloten het water op konden. De ranking van gisteren bracht 3 zeilers samen in de blauwe groep (Jef, Emile en Anne), 3 in de witte groep (Marine, Soetkin en Dries), Anne in Rood en Kwinten in Groen. Naarmate de dag vorderde stak de wind meer op tot een knoop of 10, begeleid van een prachtig zonnetje. Het water was echter moeilijk te lezen met wisselende resultaten tot gevolg. ’s Avonds was er echter de Winner-party waar steeds mooie prijzen worden uitgeloot. Dries won op die manier een winner petje. Moe en met wisselende gevoelens werd er na de spaghetti snel een zak klaargemaakt en ging iedereen op tijd naar bed.

Door de 3 races van vandaag en de 2 van gisteren, kon 1 slechte manche wegvallen. Hierdoor werden de BFD’s van gisteren wat weggewerkt en was de rankschikking voor de finals van morgen gekend : Dries en Kwinten starten in de Gold fleet; Soetkin en Anna in de Silver; Emile, Marine en Anne in de bronze en Jef in de Pearl.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

Niet onmiddellijk antwoord? Misschien zijn we op het water. Terug op het droge, reageren we onmiddellijk

Sending

©2017 DOCB De Belgische Optimist Klasse

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account